Menu

Weekendschotel

Verkrijgbaar van vrijdag 16 tot en met zondag 18 oktober 2020

€ 30,-

Filet Pure met Champignon- of Béarnaisesaus

Graag reserveren op voorhand!

Hapjes & tapas

Chili con / sin Carne (met rijst & nacho's + € 2) € 17

Pasta al ragù € 19

Mediterraanse Balletjes (Albondigas) € 6

Bordje charcuterie & kaas € 18

Tapasbordje € 22

Bordje Serranoham & Manchegokaas € 13

Rillette (70% gans-30% varken) met toastjes € 12

Gevulde ravioli met Italiaanse ham € 14

Kaasassortimentje € 18

Gentse pistolet met gehakt en Tierenteyn (Mosterd of Pickels) € 6

Iberico Belota 36md gerijpt € 28

Chocolademousse € 7

Chocolade Moelleux € 9

Brusschetti € 10

Kroketjes naar keuze; zie kaart € 7,50/19

Balletjes in verse tomatensaus € 19

Gerookte zalm € 15

Bordje Olijven en Pepperoni € 9